Monday, January 11, 2010

GOOD BYE 2009,WELCOME 2010






Akhirnya selepas empat hari bercuti, kami selamat sampai ke Shah Alam petang sabtu, Malam tu ada pulak acara makan makan, siap barbeku lagi,,, walau pun bukan semua ahli keluarga yang berkumpul, kurang dua orang lagi,,,,sorang kat kedah,sorang lagi kat terengganu,,, tp meriah gak,,,, boleh dijadikan acara tahunan,, terima kasih tuan rumah!!!




kereta MB Selangor,Dato Mentri Besar,Tan SrI Khalid Ibrahim, sewaktu menyambut malam tahun baru di I City,,,
Ini dia pancaran bunga api.. 5 minit jer,, kira ok la,, aku pernah tengok bunga api selama 25 minit non stop di Putrajaya tahun lepas,,,fuh!!!!!!
cantik apa !!!
Yang ni pulak pokok bunga tiruan ditengah padang kat I City,, menarik dan ada kelainan,,
Penuh warna warni,, macam bukan kat Shah Alam,,,
Dua beranak., Hajah Taibah Dan Hajah Fatimah sedang makan,,
empat menantu dan sorang anak Hajah Taibah sedang berehat selepas kenyang makan kepak ayam dll,,, acara biasa lepas makan, berlabun masalah negara,,

2 comments:

  1. ye jiha..welcome, jadilah follower, sekarang ni cikbib sorang je follower dia

    ReplyDelete